Nádoba na zapékání sýra Burgundy granátová červená - Emile Henry
Nie je miska ako miska. Táto dvojdielna zapekacia forma vyrobená z vysoko kvalitnej keramiky, ktorá skvele odoláva teplotným šokom (- 20 +270 °C). Táto forma je určená primárne pre rozpekanie syrov, ktoré chceme servírovať horúce, tj krémových syrov typu brie, (camembert či hermelín), syrov s modrou plesňou (niva, gorgonzola, roquefort), mäkkých kozích syrov a tiež tvrdých syrov typu Comté alebo čedar, ktoré chceme rozpekať s ďalšími ingredienciami (zemiaky, zelenina). Všetky potraviny v nej pripravené, vďaka zapekaniu v keramickej, vekom uzavretej nádobe, zostávajú aj po rozpečení plné chuti, vláčne, nevysušené. Veko tiež udržuje pokrm teplý, kým ho nenaservíruete na stôl a v neposlednom rade pomáha udržať na uzde všetky vône. Cheese baker s úspechom využijete napríklad aj na prípravu gratinované zeleniny, zapekanie jednotlivých porcií čohokoľvek, nielen so syrom a dokonca v nej možno ľahko upiecť aj malý bochníček chleba.